Ett axplock av uppdrag

Under 20 år som reklambyrå har Vajer varit delaktig i en mängd spännande och roliga projekt. Det har tagits fram logotyper, grafiska profiler, kampanjer, illustrationer, företagspresentationer, årsredovisningar, radio- och tv-reklam, webbplatser mm.

För att hänga med i utvecklingen och erbjuda våra kunder en så god service som möjligt har vi tagit till oss ny teknik. Det betyder att vi i dag lika gärna hjälper dig med t ex en webblösning som att förpacka ditt budskap i tryckt form eller varför inte en radio- eller tv-spot? 

Här nedan visar vi några projekt vi fått förtroendet att medverka i.

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer ››

Ny responsiv webb till SSK Golv

Till SSK Golv vänder du dig när du vill ha hjälp med någon som kan golv. Företaget grundades 1989 och lägger alla typer av golv som branschen erbjuder. För att modernisera företagets webbsida hjälpte Vajer till med design och utveckling av en ny responsiv webbsida, dvs en modern webbsida som anpassar sig till besökarens miljö – oavsett om denna är dator, läsplatta eller en mobiltelefon.

Besök gärna SSK Golv´s webbsida här ››


Curebits – modulbaserad tablettdosering

Med Curebits blir det enklare att ha kontroll över daglig medicinering. Många doseringsförpackningar är klumpiga och skrymmande. Med vissa av lösningarna släpar man omkring på hela veckans tablettbehov. Med Curebits tar du med dig din dagsranson, eller de dagsransoneringar du behöver, snyggt och diskret förpackade. Vajer har tagit fram bl a förpackning, illustrationer och mässmaterial för Curebits.

Läs mer om Curebits här ››


Medicinska posters

Genom åren har Vajer hjälpt UMC, som är en organisation inom WHO, med att ta fram en mängd material. Det har varit böcker, foldrar, broschyrer m m. Nu senast producerades medicinska posters, som bl a används vid internationella medicinska kongresser världen över. Under ISoP´s kongress i oktober 2015 fick Ola Caster kongressens pris för bästa poster. Grattis Ola!

Läs mer om UMC´s verksamhet och vision här ››


DYFEX FHT – funktionell handpositionering

DYFEX är ett nytt koncept, utvecklat för patienter med spasticitet. Konceptet, som är utvecklat av Mediroyal, består av en statisk men justerbar ortos som utrustats med luftblåsor. Trycket i luftblåsorna kan justeras för att dynamiskt kunna uträta fingrarna. Vajer har tagit fram informationsmaterial som t ex instruktionsbok/CE-folder för ortosen.

Läs mer om DYFEX och andra ortoser från Mediroyal här ››


SiderAL Forte – Järntillskott som är snällare mot magen

Magproblem är vanliga vid intag av järntillskott. SiderAL Forte är tillverkat med en patenterad teknik och innehåller järnpyrofosfat som är täckt av liposomer. Det unika höljet gör att järnet inte kommer i kontakt med tarmslemhinnan, höljet höjer dessutom biotillgängligheten. Vajer har tagit fram informationsmaterial, annonser och DR om SiderAL Forte och dess snälla egenskaper.

Här kan du läsa mer om SiderAL Forte ››


Detremin – D-vitamin i oljeform

Under vinterhalvåret får vi inte någon hjälp av solen med tillskottet av D-vitamin. För vissa räcker inte ens sommarhalvårets soliga dagar att tillgodose kroppen dess behov av det viktiga vitaminet. Detremin är en högkoncentrerad kolekalciferollösning som kan användas vid olika former av D-vitaminbrist. Detremin är i oljeform vilket bidrar till att dosen lättare tas upp i kroppen. Vajer har tagit fram informationsmaterial och DR om Detremin och dess fördelar.

Här kan du läsa mer om Detremin ››


Mediroyal MOW – sulan som minskar smärta

Fötterna är basen som resten av kroppen ska vila på och felställningar kan bidra till problem som t ex benhinneinflammation, knäartros etc. Med sulan MOW från Mediroyal minskar du risken för smärta. Vajer har tagit fram logotyp och det grafiska konceptet för MOW samt förpackning till denna.

Här kan du läsa mer om Mediroyal´s produkter ››


TV-spot till Kraftkällan

Kraftkällan har tre träningsanläggningar i Uppsala. Den senaste i raden är ett toppmodernt gym med en skön industrikänsla, med högt i tak och med stora panoramafönster. För att visa en glimt av det nya gymet och för att locka till att komma i form hos just Kraftkällan tog Vajer fram en TV-spot som sändes i TV4.

Klicka på länken för att se filmen (10 sek) ››


Ny webbplats till MLT

När du vill ha någonting någon annanstans, då är det MLT du ringer. MLT hjälper dig med byggtransporter, industritransporter och bud. Med mer än 70 års erfarenhet har MLT det som krävs för att lösa dina transportbehov på bästa sätt. Vajer har fått förtroende genom åren att ta fram en mängd material till MLT och nu lanserar vi en ny webbplats.

 

Låt MLT lösa dina transportbehov – www.mltab.com ››


En ny patentsökt axelortos från Deroyal

Axelleden är en av kroppens mest avancerade leder med stort rörelseomfång, men med förhållandevis få muskler och ligament. ErixOne by Mediroyal är en nyutvecklad, patentsökt axelortos från Deroyal som kan ge axelleden olika typer av stabilitet. Vajer har tagit fram logotyp, förpackning och trycksaker för ErixOne by Mediroyal. 

Läs mer om ErixOne på www.mediroyal.se ››


Ny webbplats till Huvudleden

Vill du stå bättre rustad för utveckling och förändring? Huvudleden utbildar inom området Prestationsutveckling genom kommunikation. Genom att medvetandegöra hur du själv och andra kommunicerar får du verktyg att skapa bästa tänkbara plattform för utveckling och förändring – inom näringslivet, på idrottsarenan och i ditt privatliv. Vajer har skapat en ny webbplats för Huvudleden.

 


Carnia Wolf och Carnia Lynx

Det som utmärker såväl hundar som katter är att de i första hand är köttätare. Carnia har tagit naturen som inspirationskälla och tagit fram hund- och kattmat som innehåller det djuren skulle ha ätit i vilt tillstånd, dvs ett foder som innehåller en hög andel animaliska råvaror. Vajer fick förtroendet att ta fram bl a logotyper, förpackningar, trycksaker och webbsida.


Carnia Lynx Cat Litter

Carnia har tagit fram kattsand av absolut högsta kvalitet. Sanden är till 100% en naturprodukt som är oparfymerad och helt utan tillsatser. Carnia Lynx Cat Litter har en uppsugningsförmåga på 350% av sin egen vikt. Kattsanden är till 99,9% dammfri vilket är till glädje för såväl katt som kattägare. Vajer har utformat förpackningen.


Nytt utseende på UMC´s webbplats

UMC, som är en organisation inom WHO, verkar för att förbättra patientsäkerheten världen över, genom att övervaka läkemedel och dess effekter. Läkemedelsföretag och forskare kan med UMC´s verktyg och tjänster t ex undvika oönskade bieffekter som äventyrar människors liv och hälsa. Vajer fick förtroendet att utveckla det grafiska gränssnittet på webbplatsen, som Phosworks sedan slutförde.


Essential reading in drug safety

Uppsala Monitoring Centre har genom åren tagit fram en mängd böcker, broschyrer och foldrar. Vi på Vajer har varit delaktiga i såväl formgivning som produktion av en hel del av detta material. Nu har vi tagit fram en folder där vi presenterar en del av det material som producerats, för att marknadsföra de tryckta alsterna på en global marknad.

Nyfiken på UMC? Gör ett besök på www.who-umc.org ››


När det värsta inträffar

UMC, som är en organisation inom WHO, har lanserat en ny bok i krishantering – Expecting the Worst. Boken erbjuder riktlinjer för hur man ska hantera kriser och vänder sig i första hand till läkemedelsverk och läkemedelsföretag världen över, men fungerar lika bra för andra företag och organisationer att använda när det värsta inträffar. Hur ska man hantera problemen, vem gör vad och hur möter man press och opinion? Utöver riktlinjer och tips innehåller boken även en mängd artiklar om historiska och nutida kriser, från hela världen som man kan ta lärdom ifrån.

Besök gärna UMC´s webbplats - www.who-umc.org ››


Säljfolder för Expecting the Worst

Som ett led i att marknadsföra sin bok i krishantering – Expecting the Worst, har UMC tagit fram en folder för att marknadsföra boken på bred front. Vajer har producerat både boken och denna folder. UMC är en organisation inom WHO som bl a bevakar och informerar om biverkningar av läkemedel och även naturmediciner. Dessa uppgifter kommer människor världen över tillgodo, då nya och förhoppningsvis säkrare preparat produceras världen över.

Besök gärna UMC´s webbplats - www.who-umc.org ››


Emvege lär för livet

Är du på jakt efter en IT-utbildning? Intresserad av grupp- och ledarskapsutbildning? Vill du öka prestationsförmågan för dig som individuell idrottsman, affärsman eller hela ditt team? Vill du boka in en inspirationsföreläsning?

Boka din utbildning eller anmäl ditt intresse för en stund av inspiration hos Emvege. Vajer har tagit fram logotype, grafisk profil och webbplats.


Jaybis utvecklar människor, mjukvaror och processer

Vajer har under ett par års tid tagit fram tryckt utbildningsmaterial till Jaybis. På bilden ser du utbildningsmaterial för Scrum. Trycksakerna i detta fall är digitaltryckta, i det ena fallet en falsad, häftad folder samt en lite tjockare volym som ringbundits.


D-Link i en ny kostym

D-Link visar upp sig i en ny grafisk profil med ett par nyproducerade foldrar, ”Ditt nätverk ska vara en tillgång” och ”D-Link Green”. På 8 respektive 4 sidor visar de bl a produkter som får ditt nätverk att fungera optimalt, produkter för IP-övervakning och ”gröna” produkter för minskad energiförbrukning.

Gör ett besök hos D-Link ››


Årsredovisning till MLT

MLT skönjer som många andra företag en ljusare framtid efter ett litet tuffare år bakom sig. Sin vana trogen har MLT även i år tagit fram en tryckt årsredovisning. Vajer har genom åren producerat årsredovisningar både till MLT och andra företag som vill visa upp sina siffror och sin verksamhet i en prydlig och tydlig presentationsform.

Gör ett besök hos MLT ››


One Size by Mediroyal

Redan år 1998 fick Vajer uppdraget att skapa en grafisk profil för den europeiska marknaden för det amerikanska företaget Deroyal. Det svenska bolaget Mediroyal skapades kort därefter och har förutom sina egna produkter även Deroyal´s stora utbud av sportskydd och medicinska ortoser.

Genom åren har Vajer producerat och formgivit en mängd grafiskt material, som t ex produktbroschyrer, förpackningar, foldrar och webbplats.

Mediroyal har nu tagit fram ett innovativt och komplext apotekssortiment av bandage för stöd av leder – One Size by Mediroyal!  


Äger du en trunkerad oktaeder ännu?

Ångströmlaboratoriet delar för andra året i rad ut pris till forskare och visionärer. Som modell till det vackra priset har den minsta geometriska formen i atomära nätverk i bl a järn och koppar fått stå – den trunkerade oktaedern. En form som Archimedes var den första att beskriva!

Richard Karmhag står bakom idé och design av Hjärnäpplet. Vajer har formgivit foldern som följer med det vackra priset.


D-Link gör det lite lättare för dig

I vårt moderna samhälle har vi gjort oss beroende av teknik och vi vill ha stabil och fungerande uppkoppling mot nätet. Detta gäller både på våra arbetsplatser och i hemmet. Utbudet är stort när det kommer till de tillbehör du behöver.

Faller valet på D-Link, vilket det borde göra, när du söker bland t ex routrar och switchar så har de valt att göra det lite enklare för dig. Vi har producerat plastade ”lathundar” eller hyllguider som används i butiker för att underlätta valet av den produkt som passar dig bäst. Vajer har även producerat broschyrer, foldrar, mässmontrar och annat smått och gott till D-Link i hela Norden och tackar för förtroendet.

Besök gärna D-Link på www.dlink.se


Här är exempel på vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med:


• Logotyper
• Grafiska profiler
• Webbdesign/hemsidor
• Kampanjer
• Årsredovisningar
• Annonser
• Banners
• Presentationer
• Förpackningsdesign
• Mässmonterdesign
• Illustrationer
• Bildretuscher
• Pressreleaser
• Webbredaktörtjänster