Ny webbplats till MLT

När du vill ha någonting någon annanstans, då är det MLT du ringer. MLT hjälper dig med byggtransporter, industritransporter och bud. Med mer än 70 års erfarenhet har MLT det som krävs för att lösa dina transportbehov på bästa sätt. Vajer har fått förtroende genom åren att ta fram en mängd material till MLT och nu lanserar vi en ny webbplats.

 

Låt MLT lösa dina transportbehov – www.mltab.com ››


A selection of our mission 

During the 20 years that the bureau Wire Wire been involved in a variety of exciting and inspiring projects. We have been involved in producing logos, identity systems, campaigns, illustrations, company presentations, annual reports, radio and television commercials, web sites, etc.. 

To keep up with developments and provide our customers with as good a service as possible, we have been open to new technologies. This means that we can help you with, for example a web solution, to package your message in print or even a radio or television spot! 

Below we show a selection of the projects we participated in 

– We will translate the articles below and ask for your patience until this is done.

Please contact us to find out more! ››

Mediroyal MOW – sulan som minskar smärta

Fötterna är basen som resten av kroppen ska vila på och felställningar kan bidra till problem som t ex benhinneinflammation, knäartros etc. Med sulan MOW från Mediroyal minskar du risken för smärta. Vajer har tagit fram logotyp och det grafiska konceptet för MOW samt förpackning till denna.

Här kan du läsa mer om Mediroyal´s produkter ››


TV-spot till Kraftkällan

Kraftkällan har tre träningsanläggningar i Uppsala. Den senaste i raden är ett toppmodernt gym med en skön industrikänsla, med högt i tak och med stora panoramafönster. För att visa en glimt av det nya gymet och för att locka till att komma i form hos just Kraftkällan tog Vajer fram en TV-spot som sändes i TV4.

Klicka på länken för att se filmen (10 sek) ››


Ny webbplats till Huvudleden

Vill du stå bättre rustad för utveckling och förändring? Huvudleden utbildar inom området Prestationsutveckling genom kommunikation. Genom att medvetandegöra hur du själv och andra kommunicerar får du verktyg att skapa bästa tänkbara plattform för utveckling och förändring – inom näringslivet, på idrottsarenan och i ditt privatliv. Vajer har skapat en ny webbplats för Huvudleden.

 


Carnia Wolf och Carnia Lynx

Det som utmärker såväl hundar som katter är att de i första hand är köttätare. Carnia har tagit naturen som inspirationskälla och tagit fram hund- och kattmat som innehåller det djuren skulle ha ätit i vilt tillstånd, dvs ett foder som innehåller en hög andel animaliska råvaror. Vajer fick förtroendet att ta fram bl a logotyper, förpackningar, trycksaker och webbsida.


Carnia Lynx Cat Litter

Carnia har tagit fram kattsand av absolut högsta kvalitet. Sanden är till 100% en naturprodukt som är oparfymerad och helt utan tillsatser. Carnia Lynx Cat Litter har en uppsugningsförmåga på 350% av sin egen vikt. Kattsanden är till 99,9% dammfri vilket är till glädje för såväl katt som kattägare. Vajer har utformat förpackningen.


Nytt utseende på UMC´s webbplats

UMC, som är en organisation inom WHO, verkar för att förbättra patientsäkerheten världen över, genom att övervaka läkemedel och dess effekter. Läkemedelsföretag och forskare kan med UMC´s verktyg och tjänster t ex undvika oönskade bieffekter som äventyrar människors liv och hälsa. Vajer fick förtroendet att utveckla det grafiska gränssnittet på webbplatsen, som Phosworks sedan slutförde.


Ny grafisk profil till Kraftkällan

Till Kraftkällan beger man sig för att bli starkare och för att förbättra sin kondition. Kraftkällan har på kort tid utökat sin verksamhet till inte mindre än tre träningsanläggningar – Kungsporten, Tornet och Gränby Centrum. Vajer har tagit fram bl a ny logotyp, grafisk profil och webbplats.

Vill du bli sundare och piggare i både kropp och själ? Gör ett besök på www.kraftkallan.com ››


Essential reading in drug safety

Uppsala Monitoring Centre har genom åren tagit fram en mängd böcker, broschyrer och foldrar. Vi på Vajer har varit delaktiga i såväl formgivning som produktion av en hel del av detta material. Nu har vi tagit fram en folder där vi presenterar en del av det material som producerats, för att marknadsföra de tryckta alsterna på en global marknad.

Nyfiken på UMC? Gör ett besök på www.who-umc.org ››


TimeTel hjälper dig med kommunikationen

Är du på jakt efter en modern telefonilösning, så att du kan hålla kontakten med omvärlden? Då kan ett samtal med TimeTel vara en god början. TimeTel paketerar nyckelfärdiga växellösningar som anpassas till företagets aktuella kommunikationsbehov, med en flexibilitet att möta framtidens behov. Vajer har skapat logotype och grafisk profil för TimeTel. 

Gör ett besök på www.timetel.se ››


När det värsta inträffar

UMC, som är en organisation inom WHO, har lanserat en ny bok i krishantering – Expecting the Worst. Boken erbjuder riktlinjer för hur man ska hantera kriser och vänder sig i första hand till läkemedelsverk och läkemedelsföretag världen över, men fungerar lika bra för andra företag och organisationer att använda när det värsta inträffar. Hur ska man hantera problemen, vem gör vad och hur möter man press och opinion? Utöver riktlinjer och tips innehåller boken även en mängd artiklar om historiska och nutida kriser, från hela världen som man kan ta lärdom ifrån.

Besök gärna UMC´s webbplats - www.who-umc.org ››


Säljfolder för Expecting the Worst

Som ett led i att marknadsföra sin bok i krishantering – Expecting the Worst, har UMC tagit fram en folder för att marknadsföra boken på bred front. Vajer har producerat både boken och denna folder. UMC är en organisation inom WHO som bl a bevakar och informerar om biverkningar av läkemedel och även naturmediciner. Dessa uppgifter kommer människor världen över tillgodo, då nya och förhoppningsvis säkrare preparat produceras världen över.

Besök gärna UMC´s webbplats - www.who-umc.org ››


Emvege lär för livet

Är du på jakt efter en IT-utbildning? Intresserad av grupp- och ledarskapsutbildning? Vill du öka prestationsförmågan för dig som individuell idrottsman, affärsman eller hela ditt team? Vill du boka in en inspirationsföreläsning?

Boka din utbildning eller anmäl ditt intresse för en stund av inspiration hos Emvege. Vajer har tagit fram logotype, grafisk profil och webbplats.


Jaybis utvecklar människor, mjukvaror och processer

Vajer har under ett par års tid tagit fram tryckt utbildningsmaterial till Jaybis. På bilden ser du utbildningsmaterial för Scrum. Trycksakerna i detta fall är digitaltryckta, i det ena fallet en falsad, häftad folder samt en lite tjockare volym som ringbundits.

Här kan du hälsa på Jaybis ››


D-Link i en ny kostym

D-Link visar upp sig i en ny grafisk profil med ett par nyproducerade foldrar, ”Ditt nätverk ska vara en tillgång” och ”D-Link Green”. På 8 respektive 4 sidor visar de bl a produkter som får ditt nätverk att fungera optimalt, produkter för IP-övervakning och ”gröna” produkter för minskad energiförbrukning.

Gör ett besök hos D-Link ››


Årsredovisning till MLT

MLT skönjer som många andra företag en ljusare framtid efter ett litet tuffare år bakom sig. Sin vana trogen har MLT även i år tagit fram en tryckt årsredovisning. Vajer har genom åren producerat årsredovisningar både till MLT och andra företag som vill visa upp sina siffror och sin verksamhet i en prydlig och tydlig presentationsform.

Gör ett besök hos MLT ››


One Size by Mediroyal

Redan år 1998 fick Vajer uppdraget att skapa en grafisk profil för den europeiska marknaden för det amerikanska företaget Deroyal. Det svenska bolaget Mediroyal skapades kort därefter och har förutom sina egna produkter även Deroyal´s stora utbud av sportskydd och medicinska ortoser.

Genom åren har Vajer producerat och formgivit en mängd grafiskt material, som t ex produktbroschyrer, förpackningar, foldrar och webbplats.

Mediroyal har nu tagit fram ett innovativt och komplext apotekssortiment av bandage för stöd av leder – One Size by Mediroyal!  


Äger du en trunkerad oktaeder ännu?

Ångströmlaboratoriet delar för andra året i rad ut pris till forskare och visionärer. Som modell till det vackra priset har den minsta geometriska formen i atomära nätverk i bl a järn och koppar fått stå – den trunkerade oktaedern. En form som Archimedes var den första att beskriva!

Richard Karmhag står bakom idé och design av Hjärnäpplet. Vajer har formgivit foldern som följer med det vackra priset.


D-Link gör det lite lättare för dig

I vårt moderna samhälle har vi gjort oss beroende av teknik och vi vill ha stabil och fungerande uppkoppling mot nätet. Detta gäller både på våra arbetsplatser och i hemmet. Utbudet är stort när det kommer till de tillbehör du behöver.

Faller valet på D-Link, vilket det borde göra, när du söker bland t ex routrar och switchar så har de valt att göra det lite enklare för dig. Vi har producerat plastade ”lathundar” eller hyllguider som används i butiker för att underlätta valet av den produkt som passar dig bäst. Vajer har även producerat broschyrer, foldrar, mässmontrar och annat smått och gott till D-Link i hela Norden och tackar för förtroendet.

Besök gärna D-Link på www.dlink.se


Here are examples of what we can help you and your company with: 

• Logos
• Graphical profiles 
• Web Design / Websites 
• Promotions 
• Annual reports 
• Advertising 
• Banners 
• Presentations 
• Packaging Design 
• Exhibition Stand Design
• Illustrations 
• Retouches